top of page

Gravid Yoga

gravidyoga.png

Gravidyogakurs 💫

Gravidyoga har både behandlende og forebyggende effekt når det gjelder svangerskapsrelaterte plager som for eksempel smerter i bekken/rygg, stress og angst, hevelser, fordøyelse- og søvnproblemer. 

Det er også et kurs med fokus på Fødselsforberedelse. Noe som er gull verdt for å skape gode forutsetninger for en god fødselsopplevelse og barseltid!

Du er velkommen akkurat som du er, uansett om du allerede har en etablert yogapraksis eller om du aldri har gjort yoga før. Under svangerskapet er kroppen under konstant endring for å skape rom, inne i deg, til et nytt liv. Det er ganske fantastisk, ganske heftig og ganske utmattende. Det kan også være ensomt til tider, på gravidyoga kan du møte kvinner som er i samme overgang som det du er.

Oppstart mandag 8 april kl 1745 (varighet 75 minutter).

Påmelding sendes til kristinamiamoe@gmail.com

eller pr tlf: 91322033

Adresse: Manumveien 12, 3170 Sem
Gratis parkering på utsiden

Investering: 1500,- for 6 ganger. Dropin kr 300,- 

Har du ikke mulighet til å betale hele beløpet, ta kontakt så ser vi hva vi kan ordne.

Jeg som underviser disse timene heter Kristina, jeg er mamma, sykepleier og doula. Jeg har 9 års erfaring med å undervise yoga, er utdannet innenfor Hatha og Bhakti yoga (500 timer). Samt har en mamma/baby-yoga samt gravidyoga lærerutdannelse fra Cathrine Mathiesen @yogamamma.oslo i 2022. 

Jeg ønsker deg og din lille spire velkommen inn i en trygg og nærende praksis. /Mamaste
@Livets_sirkel_doula
Kristina

Forskning på gravidyoga
En systematisk meta-analyse som har tatt for seg 29 studier med 2217 gravide kvinner viser at gravidyoga har en rekke positive fordeler. Det har blant annet positiv effekt på angst, depresjon og stress. Gravidyoga påvirker også lengden på fødselen og type fødsel (corrigan et al. 2022).

Du kan lese studien her: The characteristics and effectiveness of pregnancy yoga interventions: a systematic review and meta-analysis | BMC Pregnancy and Childbirth | Full

"Yoga er et fantastisk fødselsforberedende verktøy, som kan hjelpe oss å ønske et nytt liv velkomment med en frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte.." - Cathrine Mathiesen

bottom of page