top of page

GongBad

Et Gong Bad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. 

Alt på en gang!

Gong Bad har ingenting med vann å gjøre. Et Gong Bad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i lyd-vibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter. Instrumentene og særlig gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før. Hjernen/sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av – noe som gjør at man kan komme i en dyp meditativ tilstand under et Gong Bad. 
Det er ikke for ingenting GongBad litt humoristisk blir referert til som ”latmannsyoga”. Du opplever effekten på kropp og sinn som etter en fantastisk yoga-praksis, uten å gjøre noen egeninnsats – men du får også så mye mer. 
Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lyd-massasje, helt ned på cellenivå. 
Du mottar passivt under et GongBad ved at du ligger på yoga-matten, eventuelt sitter og slapper av mens Gongen spiller. 
Bli med og la lyd-vibrasjonene skylle gjennom deg og rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av og som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, kan lyden av Gongene være til stor hjelp. Noen sovner til og med! Spesielt de som er veldig stresset og anspent. Mange opplever også at kroniske smerter minsker eller slipper taket.

IMG_6394.JPG

Kommende GongBad

Dato for neste gongbad kommer!

Pris kr 300,-

Dørene åpnes 15 min før.

Bindende påmelding sendes til post@yogailaaven.no eller tlf: 41247887

bottom of page