top of page

Retreat- La magien skje!

IMG_0507 2 (1).jpg

Retreat – magien skjer når du dropper fra hodet til hjertet 

Vil du sette av en helg til deg selv, hvor du gir deg selv både tid og egenkjærlighet?

En helg hvor du virkelig kan fylle deg opp med gode ting, sammen med andre kraftfulle kvinner.

Denne helgen kan du virkelig føle på hvordan det er å kjenne etter i sin egen kropp.

Du vil kunne få endre bedre kontakt med kroppen og hjertet ditt, og få en følelse av helhet i kropp, sjel og sinn. Ved å ta deg selv på alvor og investere tid til deg selv, forteller du også kroppen din at du bryr deg om den.  

Ved å komme dypere i kontakt med deg selv, vil du lettere kunne kjenne hva som er riktig for deg og det livet som du er ment å leve. Først da kan du leve ditt liv, og ikke det livet som alle andre forventer av deg. Hva er din sannhet? Hva er dine drømmer? Hva kan du forløse fra kroppen din, og hva kan du fylle den opp med som gjør godt for akkurat deg? Svarene på dette vil du forhåpentligvis være litt nærmere etter denne helgen. 

Hvis dette resonnerer for deg, så er det absolutt rett sted å være sammen med oss denne helgen.  

Vi skal lede deg gjennom noen fantastiske dager hvor du vil gjøre yoga, kjenne på effekten av eteriske oljer, meditasjon for å komme dypt inn i ditt indre univers. Vi skal ta deg gjennom metall elementet, som tilsvarer høsten i kinesisk medisin. Det er tid for å rense ut og gi slipp, og dette gjør vi bl.a. gjennom å bevege kroppen med dans.

Det blir yoga nidra, syngeboller, felles healing i gruppe og tid for refleksjoner. Vi avslutter det hele med et fantastisk Gongbad, hvor alt som er erfart gjennom helgen virkelig blir integrert i kroppen.

Helt ned på cellenivå. 

Alt dette skjer i nydelige omgivelser på Yoga i Låven. Her finnes alt av utstyr du trenger gjennom helgen, og du vil kjenne på en varm, lidenskapelig og ekte energi. Alt vi gjør er fra vårt hjerte til ditt.

Alt vi gjør er med kjærlighet. 

Vi gleder oss til å se akkurat deg ta ett skritt nærmere til å leve et liv i tråd med det DU ønsker. 

Hvem er vi?

 

 

Heidi Kirkeberg

 

 

 

 

Jeg er opprinnelig utdannet siviløkonom og har jobbet mange år i et maskulint miljø med økonomi. For noen år siden ble jeg veldig syk, og livet ble totalt endret. Jeg måtte gjøre store endringer i livet, og det har vært en lang vei å komme tilbake. Nå er jeg på en måte glad for alt som skjedde med meg, for det har gitt meg mulighet til å leve ett liv mer i tråd med det jeg ønsker og vil. 

Nå er jeg utdannet soneterapeut og har tatt flere kurs innen kinesisk medisin, healing og eteriske oljer. Jeg brenner for helhetlig helse og er opptatt av å finne den underliggende årsaken til sykdom, utbrenthet og smerter i kroppen. Alt henger sammen, kropp, sjel og sinn. Det er viktig å se hele mennesket, og vi er alle ulike. En behandlingsform som virker for en person, er ikke nødvendigvis rett for en annen person med samme sykdom. Jeg er opptatt av det naturlige, og derfor gir fem element teorien i kinesisk medisin så mening for meg. 

Jeg gleder meg til å fortelle om min kunnskap og erfaring, for jeg tror virkelig det kan hjelpe deg. 

 

Main Haslestad Hansen

 

 

 

 

 

Eier og driver av Yoga i låven- jobbet mange år i eiendomsmeglerbransjen, en hektisk hverdag med mye stress som førte til mange stressrelaterte plager. Gjorde en helomvending i 2013 med livsstilendring og i 2016 startet jeg opp Yoga i låven. Jeg er Mediyogaterapeut og har også kurs innenfor stress, traumer og utbrenthet, bevisst pust, gongspiller, yin yoga, theta healing, restorativ yoga og yoga nidra. Jeg har også interesse for eteriske oljer og akupressur, og bruker dette i min praksis og undervisning.

For meg er det viktig å jobbe holistisk- se sammenhenger og tilnærme seg det på en vennlig måte. Jeg håper å kunne inspirere, veilede og guide deg på vei til å finne mer balanse i din hverdag, din kropp og ditt sinn!

 

Varmt velkommen med denne helgen!

 

 

Program for helgen:

Lørdag 28. september 10-16

10.00–10.15: Velkommen
10.15–11.15: Yogaøkt
11.15–12.30: Meditasjon og eteriske oljer på akupressurpunkter
12.30–13-30: Lunsj
13.30–14.30: Innføring i Metall-elementet i kinesisk medisin
14.30-15.00: Dans for å gi slipp
15.00-16.00: Refleksjon og kakao

Søndag 29. september 10-16

10.00-11.00: Yogaøkt
11.00-12.00: Meditasjon og eteriske oljer på akupressurpunkter
12.00-13.00: Lunsj
13.00-14.00: Tema for høsten inne kinesisk medisin
14.00-14.30: Felles healing i gruppe
14.30-15.30: Gongbad
15.30-16.00: Avslutning 

Når: Lørdag 28. september 10-16 og søndag 29. september 10-16

Hvor: Yoga i låven

Pris: Earlybird pris 3.000 kr før 15. juli, prisen etter 15. juli  3.500 kr.

Inkludert i prisen er lunsj begge dager, alt av utstyr og det du trenger gjennom helgen. 

Påmelding ved å sende mail til post@yogailaaven.no vipps til 41247887 for å sikre din plass.

Ved spørsmål ta kontakt med

Main, post@yogailaaven.no tlf: 41247887  eller Heidi, heidi@veiskillet.no tlf 90936950 www.seheledeg

IMG_4670.JPG
IMG_5639.jpg
IMG_5536.jpg
bottom of page