Klassisk Yoga

Kursoppstart uke 43-2020

Klassisk Yoga

Nivå 1: Mandager kl 17:30- Kursoppstart uke 43 
Nivå 2: Mandager kl 19:20- Kursoppstart uke 43

Nivå 1

Kurset er en introduksjon til yoga, og du får gjøre erfaringer med stillinger og bevegelser, pust, meditasjon og avspenning.

Med styrke, strekk og balanse blir vi kjent med kroppens kraft og bevegelighet. Innimellom det aktive utforsker vi en våken hvile.

Du trenger ikke være spesielt myk eller sprek for å delta. Øvelsene kan tilpasses, og du kan stå over om noe ikke passer.

Nivå 2

Vi fortsetter med øvelser fra nivå 1 og legger til noen nye. Det blir mer tid til pust og meditasjon. Vi dykker dypere ned i yogaens finere virkninger. Kurset er for de som har gått nivå 1, eller gjordt lignende yoga andre steder. Er du i tvil så ta kontakt!

Kursene er basert på yoga etter Paramahamsa Satyananda (1923-2009). Med utgangspunkt i en urgammel tradisjon vidreformidlet han et helhetlig system av praktiske øvelser uten den kulturelle og religiøse konteksten de tidligere hadde vært del av.

Før i tiden var yoga forbundet med et liv i askese. Satyanada oppfordret også 'vanlige' folk til å gjøre yogaøvelser og leve en yogisk livsstil. Han etablerte Bihar School of Yoga og har gitt ut over 80 bøker.

Nye kurs fra uke 43- Kurset går over 8 uker og koster kr 1400,-

Timene varer i 90 min.

Bindende påmelding til post@yogailaaven.no

Yogalærer: Øystein Amundsen

Tlf: 41247887

Copyright©2019 by Yoga i låven - Medisinsk Yoga Tønsberg.