top of page

BasicYoga
Oppstart uke 34

IMG_0397_edited.jpg

BASICYOGA - rolig yoga start for deg som er helt ny eller forholdsvis ny til yoga, er stiv og støl, er i dårlig form eller har behov for rolig tilnærming.

 

Bli med på yoga basic!

Lett introduksjon til pusteøvelser, yogastillinger, meditasjon og avspenning.

Korte økter hvor du blir kjent med grunnleggende prinsipper i yoga og du får kjenne på virkningene de utgjør på kropp og i sinn.


Timene vil variere mellom å se på teknisk utførelse og tilnærming til stillinger samt bli kjent med flyt og bevegelse mellom yoga stillingene.

 

Yogaen er rettet å løsne opp stive muskler samt få mer smidighet og styrke. Fokus - forebygging og bevisstgjøring av stressrelaterte plager i kroppen.

Styrke opp muskler og gi god kroppsholdning. 

Passer for absolutt alle.

Jeg har 11 års erfaring som yoga lærer og 9 år med basic yoga tilrettelagt for bedrifter hvor klassene tilpasses gruppa som helhet.

Kom gjerne på drop-in prøvetime mandag 22. august kl 16.30. Pris 250.- Påmelding i forkant.

 


Mandager 16:30-17:20 

Nytt kurs starter opp i uke 37 og varer til og med uke 43. Forbehold om minimum 5 påmeldt for oppstart.
6 ukers kurs, pris kr 1 350,-.
Kurset inkluderer tett oppfølging med 2-3 samtaler på ca. 15-20 min for å tilpasse yogaen til ditt behov og din hverdag. Samtalene planlegger vi når vi møtes ved første eller andre klasse.

Før kursene starter kom gjerne på - 3 uker ubegrenset prøve-periode 22. august -11. september på alle klassene og kurs timene jeg holder på de ulike studioene for kr 650.- eller kom på drop-in prøvetime for kr 250.- For oversikt over hva og hvor - klikk her

 

Bindende påmelding til post@astouyoga.no / betaling her  Gjelder også drop-in prøvetime.

Yogalærer: Sylvia Stiglic

_MG_3547.jpg
bottom of page