Balanse i kropp og sjel, yoga og healing weekend!

29 og 30 august kl 10-17 begge dager

IMG_8151.jpg

Balanse i kropp og sjel!
Spaweekend for Kropp, sinn og sjel💜

Bli med Main og Åse Helene på en helg med en fin symfoni av yoga, meditasjon, healing og transformasjon.

Her vil du kunne få både mer ro, balanse, energi og livsglede i både kropp, sinn og sjel.

Det blir ett tett program over disse to dagene; vekselsvis gjennom yoga øvelser og meditasjoner, teknikker og healing, som vi gleder oss til å lede deg igjennom.

Vi gjør MedYoga som er en terapeutisk yogaform med enkle, fysiske øvelser kombinert med puste- og konsentrasjonsteknikker. Det er enkle men kraftfulle øvelser som har som intensjon å bidra til en dyp energimessig balanse på alle plan. Selv om øvelsene er enkle er de virkningsfulle da de påvirker oss både på et fysisk, mentalt og emosjonelt plan.

Øvelsene er egnet for alle, om du har redusert helse, sliter med utmattelse, kroniske smerter, stiv rygg og nakke eller er uten plager og bare vil finne ro og balanse i ditt liv. Øvelsene tilrettelegges etter behov og utøves på matte eller sittende på stol.

Helgen avsluttes med GongBad. Dette har ingenting med vann å gjøre. Et Gong Bad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i lyd-vibrasjonene fra gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter. Instrumentene og særlig gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før. Hjernen/sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av – noe som gjør at man kan komme i en dyp meditativ tilstand under et Gong Bad.

Main driver Yoga i Låven og er utdannet MediYogaterapeut, stress og utbrenthets coach og er pusteinstruktør. Hun holder ukentlige MediYogakurs på låven.
Hjemmeside yogailaaven.no

Åse Helene har medfødte evner og jobber som healer og intuitiv åndelig veileder på fulltid. Hun er klarsynt, klarfølt og intuitiv healer og transformator.
Hjemmeside aasehelene.com


Dato/Tid: Lør/søn 28 og 29 august 2020, kl 10-17 
Første mann til mølla prinsippet, da det er kun 13 plasser.

Påmelding er bindende, til mail aasehelene@outlook.com
(du må være helt frisk) vi følger corona tiltak.


Pris 2600 kr, inkl kaffe og te.
Matpakke må medbringes.
Betalings opplysninger og andre praktiske opplysninger, får du når du har fått bekreftet plass.


Vi gleder oss og ser frem til en berikende helg i samskapelse i koselige og behagelige omgivelser i Yoga i Låven.

Vennlig hilsen Main og Åse Helene


- ingen forkunnskaper nødvendig, kom med åpnet sinn og godt humør :-)